Categories
Creació de continguts / Creación de contenidos Edició de vídeo / Edición de vídeo Ofimàtica Presentaciones / Presentacions Productivitat/Productividad Videoconferència Videotutorials Wikis Xarxa social / Red social

Innovació tecnològica i educativa per al PDI

Formació PDIEres PDI i tens inquietuds en innovació educativa? T’agraden les noves tecnologies o penses que si les apliques a la docència podràs millorar? Busques exemples de coses que es poden fer en classe sense necessitar coneixements d’una altra galàxia?

La central de tallers per al PDI és un web de recursos que pots aplicar a classe. Hi trobaràs aspectes de tecnologia (com pots fer servir les eines), però, sobretot, hi trobaràs idees per a aplicar-les a classe: com pots usar els vídeos en classe, com s’organitza la informació que obtenim d’Internet, quines aplicacions tenen les eines de Google, com pots corregir els materials que els alumnes et presenten en línia o en format digital, pautes i idees per a la classe inversa… Et convidem a fer una ullada a aquest recurs. Bona visita!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *