CAMPANYA VAGA NO ES DELICTE

DISSABTE 6 DE FEBRER a les 11 h BICIFESTACIÓ: NO ENS CALLARAN VAGA NO ÉS DELOCTE

Trajecte: eixida des de les Escales del Jorge Juan; parades en RENFE, en el mercat ambulant de Babel, l’Ajuntament d’Alacant per finalitzar la BICIFESTACIÓ en la plaça de la Muntanyeta amb la intervenció de la secretària general de CCOO l’Alacantí-les Marines.

Des de sempre, CCOO té com a una de les seues prioritats sindicals la defensa dels drets i llibertats col·lectives i democràtiques. Dins de la nostra acció sindical immediata amb la campanya HuelgaNoEsDelito-VaganoésDelicte volem visibilitzar les nostres reivindicacions davant els atacs que han quedat fixats en la reforma del codi penal i donar suport, urgent i necessàri, als companys i les companyes d’AIRBUS que el 9 de febrer tenen una vista judicial en el procediment penal pel qual els sol·liciten 8 anys de presó per exercir el dret a vaga. No solament als companys d’AIRBUS, sinó també a altres companys i companyes que estan encausats en altres procediments penals en el conjunt de l’estat i en la ciutat d’Alacant, afiliats i afiliades i sindicalistes de CCOO.


Deia Almudena Grandes, en un article titulat “Rastas” el 18 de gener 2016 en El País: “Jutgen l’atac a la seua pròpia dignitat que representa la criminalització del dret a la vaga i després, si els queden ganes, continuen parlant de les trenes rasta. El fiscal del cas de les targetes black ha demanat quatre anys i mig de càrcer per a Rato, sis per a Blesa. Un altre fiscal, per participar en un piquet en la vaga del 29 de setembre de 2010 contra la reforma laboral de Zapatero demana 8 anys i tres mesos per a 8 sindicalistes. Els demanen el doble de pena que a Rato per saquejar Bankia, una entitat que es va rescatar amb més de 22.400 milions de diners públics, del seu, del meu. Mediten un instant sobre això…, valoren l’agressió que la petició del fiscal projecta sobre les condicions de treball, i després si els queden ganes continuen parlant de les trenes rasta.”

Bookmark the permalink.

Comments are closed.