La inversió en ensenyament superior continua sense ser una prioritat

premeu la imatge per accedir a la publicació

El finançament de les universitats publiques continua sense recuperar-se de les retallades a pesar del creixement del producte interior brut espanyol en els últims dos anys. De fet,  aquest creixement econòmic fa que la despesa en l’educació superior universitària expressada com a percentatge del PIB continue baixant: passem del 0,94% l’any 2010 al 0,81% l’any 2015. Aquestes xifres, que agreugen el problema del finançament del sistema universitari públic, ens obliguen a insistir en la necessitat que s’acorde un model de finançament sostenible, suficient, equitatiu i eficient que ens aproxime a la inversió del països del nostre entorn.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.