ELECCIONS SINDICALS DESEMBRE 2018

El pròxim 4 de desembre tindran lloc les eleccions sindicals en la UA per a elegir els delegats i les delegades que formaran part de la Junta de PAS, del Comité d’Empresa i de la Junta del PDI.

Per als sindicats és un moment important ja que, d’acord amb els resultats, tindrem més o menys recursos per a desenvolupar la nostra tasca: l’assignació econòmica i les hores sindicals que ens permeten tenir a persones a temps complet en la secció sindical a altres a temps parcial per a assistir a meses negociadores i tècniques, comissions de contractació de professorat, COAP, comissions de concurs, etc.

Per això, si sempre que has vingut a la Secció Sindical De CCOO, has fet una consulta telefònica o per correu electrònic o t’has adreçat a qualsevol dels nostres delegats i les nostres delegades, hem sabut resoldre els teus dubtes, aconsellarte adequadament o defensar i reivindicar els teus drets, et demanem que votes les candidatures de CCOO.

En aquests enllaços trobaràs un balanç de qüestions que hem aconseguit en els últims anys i les propostes que volem dur endavant els pròxims quatre anys:

Balanç i programa PAS (valencià) Balance y programa PAS (castellano)
Balanç i programa  PDI (valencià) Balance y programa PDI (castellano)
Bookmark the permalink.

Comments are closed.