ELECCIONS A CLAUSTRE 2019: VOTA CCOO

Dijous 12 de desmembre, celebrem eleccions a Claustre. Estudiants, PAS i professorat triarem les persones que ens hi representaran. Les llistes són obertes i en el col·lectiu del PAS pots votar fins a 25 persones. Recorda que has de votar un màxim de 15 persones del mateix sexe, amb l’objectiu d’aconseguir una presència equilibrada d’homes i dones en el Claustre. 

CCOO presenta una candidatura per a continuar tenint presència en el Claustre i en els òrgans que es trien des d’ací (Consell de Govern, comissions d’assumptes econòmics, investigació, etc.) amb la finalitat de tenir veu i vot en les decisions que ens afecten a totes i a tots però, sobretot, perquè en aquests òrgans hi haja veus progressistes que defensen una universitat solidària, igualitària i respectuosa amb els drets de totes les persones.

Rafael Mateo Corredor Patrícia Alberola Romà
José Manuel Mora Chacón Marián Benadero Rodríguez
Vicente Carrillo Paños Ana Puigcerver Hurtado
Javier Mut Botella Olivia Manzanaro García
Paco Tárraga García Lola Marset López
Emilio García Tortosa Leonor Membrilla Carratalá
Ferran Isabel i Vilar África García Moreno
Óscar Hernández Prieto Cati Aragón Baltanás
Juanfran Pérez Ortiz Vanessa Pinilla Guerra
Israel Cortés Serra Mariángeles Serra Iniesta
Álex Carpena Navalón Loli Sirvent Pérez
Josep Forcadell Saport
Bookmark the permalink.

Comments are closed.