Categories
General

Com cal fer

Un pare reclama a la Generalitat de Catalunya que li aboni 2.500 euros ‘endarrerits’ per la prestació de dependència del seu fillseparador

ACN // 29.06.2008 14.52 h tac Ref. 436708

separador

Barcelona.- El pare d’un nen discapacitat reclama a la Generalitat que li aboni 2.435 euros d’endarreriments més interessos legals, uns 2.500 en total, per la prestació de gran dependent del seu fill des del gener del 2007, el mes que va entrar en vigor la Llei de Dependència, i no des del mes de maig quan l’administració va iniciar els tràmits. La demanda l’ha presentat Antonio Moreno, president del col·lectiu de pares i mares de nens discapacitats, Papas de Alex. Moreno assegura que si a primera instància el jutge li dóna la raó, la Generalitat ‘haurà de pagar molts milions d’euros a raó de 2.500 euros per grans dependents’.

tac 29.06.2008 14.52 h // ACN tac Ref. 436708
Segons Antonio Moreno, la Generalitat, concretament el Departament d’Acció Social i Ciutadania va limitar al 21 de maig del 2007 el dret a demanar la prestació de dependència ‘sense cap justificació’ i reclama que el seu fill tenia dret a rebre la prestació a partir del 2 de gener, quan va entrar en vigor de la Llei de Dependència. Per aquest motiu, Moreno ha presentat una demanda contra la Generalitat a través d’un jutjat social de Barcelona, que ja ha estat admesa a tràmit. Està previst que el judici se celebri el dia 17 de setembre d’aquest any al jutjat social número 24 de Barcelona.
Per tot, Antonio Moreno demana a la Generalitat els endarreriments corresponents a la prestació de cuidador no professional per un import de 487 euros al mes pels quatre mesos –de gener a abril- que se li han reconegut i, en canvi, no ha obtingut l’abonament. En total, sumen 2.435 euros més els interessos legals per demora.
Moreno ha explicat que la Generalitat ‘no ha fonamentat bé la nostra reclamació prèvia’ i ha assegurat que si a primera instància el jutge li dóna la raó, la Generalitat ‘haurà de pagar molts milions d’euros a raó de 2.500 euros per grans dependents’. ‘Així, intentarem demostrar que la Generalitat és ineficaç amb les persones discapacitades’, ha afegit.

audio 29.06.2008 14.52 h // ACN tac Ref. 436708
Antonio Moreno explica que ha posat una denuncia en què reclama a la Generalitat que li aboni els endarreriments de la prestació de gran dependent del seu fill.

Durada : 1 min 10 s

One reply on “Com cal fer”

que bien .
aunque yo utilizaría este blog para hablar de que la universidad NO PAGA a proveedores y retrasa descaradamente el pago de las nóminas a sus trabajadores

Comments are closed.