Alicante Vivo

 Alicante Vivo. BELMONTE BOLDEWIG, Rubén. 22 de Juny de 2007. [consulta: 26 de gener de 2013]. Disponible en: http://www.alicantevivo.org/2007/06/declaracin-de-contenidos-autora-y.html

Aquesta pàgina és una associació cultural portada al món de Internet i es va crear l’any 2007. En aquesta pàgina podràs trobar múltiple informació sobre tot allò que estiga relacionat amb la cultura d’Alacant del present i del passat. També podràs trobar gran informació  sobre la premsa republicana en la ciutat d’Alacant, amb la disposició de moltes imatges sobre periòdics i també imatges quotidianes de la República. És una gran font d’informació sobre tot allò que vulgues saber sobre la cultura d’Alacant.

This entry was posted in Pàgines web, Recursos electrònics and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *