Associació de la premsa

El Luchador. [En línea]. 1913-1938. [consulta: 26 de gener de 2013] Biblioteca Virtual de Prensa Hispánica Disponible en: http://prensahistorica.mcu.es/

Bé en aquest cas realitzaré un breu comentari de la informació que podies trobar-te en el diari “El Luchador” anys abans a la dictadura de Primo de Rivera. En aquesta edició la informació més rellevant és la que informa sobre que hi ha un míting en Alacant sobre Marcelino Domingo, el altra informació que podem trobar és menys rellevant. Però el que volia destacar d’aquesta edició es aquest tipus d’articles, que eren molt freqüents.

 El Luchador [en línea].LOPEZ ARIAS,Ricardo. Associación de la Premsa.  El Luchador [en línea]. Sábado 22 de Diciembre de 1917. Número: 1435. [consulta: 25 enero 2013]. Biblioteca Virtual de Prensa Hispánica Disponible en: http://prensahistorica.mcu.es/

Es tracta de un escrit que cita als membres de la Associació de la Premsa que acudeixquen al domicili social d’aquesta associació, dia 23, a les dotze del mati amb el fi de elegir per votació la Junta Directiva i del Montepió que haguera d’actuar en l’any 1918.

En aquest cas els membres d’Associació de la Premsa fan ús d’un periodic,  “El Luchador” per a citar als seus seguidors i socis a unes eleccions de la associació. En aquest periòde era molt freqüent vorer citacions d’aquests tipus, i o podem comprovar si observem periòdics de la primera meitat del segle XX.

This entry was posted in Articles Periòdics, Recursos electrònics and tagged . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *