Diario de Alicante

Diario de Alicante. WiKipedia [en línea] . Última actualización 27 de Septiembre de 2012, a las 12:52. [consulta: 25 enero 2013]. Disponible en: http://es.wikipedia.org/wiki/Diario_de_Alicante

 

Interessant descripció del periòdic Alacantí Diario de Alicante, del que llegint aquesta breu explicació coneixerem un poc millor com van ser els seus inicis a 1906 (quan es va crear) en la que en un primer moment va tindre unes postures liberals però que a partir de 1910 va ser adquirit per els polítics del partit Republicà radical i com adopta un canvi radical en la seua ideologia, recolzant ara el republicanisme prou fort, encara que un altra vegada tornaria a canviar de corrent ideològica, amb la adquisició per part de partidaris de dreta republicana afins a Joaquin Chapaprieta. Amb aquell canvi, el periòdic va arribar a vendre fins i tot 6.000 exemplars diaris. Finalment, el 1937 va arribar la seua desaparició.

This entry was posted in Pàgines web and tagged . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *