El Diario de Alicante dos mesos despres de la República

El Diario de Alicante. [En línea]. 1907-1936. [consulta: 26 de gener de 2013] Biblioteca Virtual de Prensa Hispánica Disponible en: http://prensahistorica.mcu.es/

Aquest és un exemple de informació que donava en aquest cas “El Diario de Alicante”, on la seua edició donava informació sobre: varies notes d’informació electoral, es crisis plantejades en Alemanya i Àustria, un sacerdot multat pel seu pertinaç monarquisme, ex-alcalde upetisat processat, en Gerona es declara l’estat de guerra, i altres informacions d’àmbit més local. Aquest és un exemple de la informació que et podies trobar en la premsa Alacantina dos mesos després de proclamar-se la República.

This entry was posted in Articles Periòdics, Recursos electrònics and tagged , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *