Mi vida hecha cenizas (Memòries de Carlos Esplà)

ESPLA, Carlos. Mi vida hecha cenizas: Diarios 1920-1965 [en línea]. España: Renacimiento, 2004 [Consulta: 25 de Enero de 2013]. EPUB. Disponible en: http://books.google.es/books?id=McvABCQSncMC&pg=PA2&lpg=PA2&dq=carlos+espla+escritos&source=bl&ots=VCZWbrs6qS&sig=kFjW8gt4pYUApxxez9dRDtEO_M0&hl=es&sa=X&ei=fxcEUd7xLYnJhAfYtoGIDA&ved=0CGcQ6AEwCg#v=onepage&q&f=false

 

Llibre del escriptor Alacantí i republicà Carlos Esplà el qual es repleguen les seues memòries a aquest llibre des de 1920 fins 1965. La majoria d’ aquestes memòries son escrites a Mèxic, on l’ escriptor passà els últims anys de la seua vida i seguí insistint en la seua defensa per la república i els seus ideals polítics. Des de el seu exili sempre va intentar unir als republicans cosa que finalment no va poder aconseguir a causa de la oposició de sectors també del exili.

This entry was posted in Llibres, Recursos electrònics and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *