Prensa y partidos politícos durante la II Républica

CHECA GODOY, Antonio. Prensa y partidos políticos durante la II Republica [en línea]. Salamanca (España): Universidad de Salamanca, 1989 [Consulta: 25 de Enero de 2013]. EPUB. Disponible en: http://books.google.es/books?id=GIQ1qhQd3f0C&pg=PA27&dq=alicante+prensa+republica&hl=es&sa=X&ei=wyAEUZr2BcyShgfM0IHgCg&ved=0CDIQ6AEwAA#v=onepage&q=alicante%20prensa%20republica&f=false

 

Llibre escrit per Antonio Checa del qual parla de la premsa durant la Segona República i concretament dividida per regions a Espanya. A partir de la pàgina 97 parla de la zona de Valenciana (en la qual es troba Alacant) i dels periòdics que es publicaven diàriament. Altre quadre molt interessant es troba a la pagina 132, i ací estan classificades les tendències ideològiques de periòdics del llevant peninsular i podem trobar alguns periòdics republicans com El Luchador o El Diario de Alicante entre altres.

This entry was posted in Llibres, Recursos electrònics and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *