Coneixement del Medi Social i Cultural

27 de març de 2020

Bona vesprada benvolguts/des alumnes:

Espere que estigueu bé tots i totes i que no s’este fent molt dur el temps de confinament a casa.

Mireu, us he gravat un vídeo explicant les coses més importants de l’assignatura. Podeu trobar-lo a aquesta direcció:

https://drive.google.com/file/d/1aVE25tHbUQEe9iYVnBw86Vxu9WjaaBbW/view?usp=sharing

Qualsevol dubte que feu servir ja sabeu que podeu escriure una tutoria i respondre a la brevetat més gran.

Dir-vos que he creat un blog personal on aniré pujant totes les novetats, notícies, comentaris o vídeos de la nostra matèria. Us recomane que cada dia entreu a comprovar si us he deixat algun missatge o relatiu. Veureu que és un blog molt intuïtiu: en la part superior, davall del bàner amb la fotografia de naturalesa, veureu una pestanya anomenada Coneixement del Medi. Quan punxeu entrareu en totes les entrades creades sobre la nostra assignatura. La direcció és la següent: https://blogs.ua.es/virgiliocandela

També he pujat a la Tarea de la primera pràctica les qualificacions d’aquesta i un comentari de com va el curs per a cada grup.

D’ací a poc temps torne a escriure. Una forta abraçada.

******************************************************

19 de març de 2020

Bona nit.

Primer de tot desitjar un bon dia del pare hui!!

També demanar-vos disculpes perqué encara estic aprenent coses de l’UACloud. He activat la pestanya de la calificació de la pràctica 1 de les Ciutats de Dones perqué m’havia adonat que no l’havia activada. El que no pensava és que us arribaría un missatge dient que la teniu qualificada. Ha sigut errada meua. Espere demà o dissabte pujar aquestes notes. Sorry very much!!

A més a més volia també explicar una Activitat d’Aula que vam realizar el darrer dia de classe i a la qual van faltar companyes d’altres grups.

La Activitat va consistir en treballar una activitat d’aula de educació infantil que jo us he donat de la següent forma:

1.- Primer de tot haveu de llegir la pràctica asignada i fer una valoració (les coses que us han agradat, les innovacions docents, les possibles millores, etc.)

2.- Després heu de proposar una activitat per a l’aula de educació infantil on treballeu l’art o la història de l’art amb els/les xiquets/xiquetes.

Els grups que faltaven tenen aquesta feïna:

– Radio Pati: activitat Post-it de Colores (text “Propuestas de arte contemporáneo…”, pàg. 7)

– Ladies: activitat Espectro Solar (text “Propuestas de arte contemporáneo…”, pàg. 31)

– Nutrisalut: activitat Cintas de Señalización (text “Propuestas de arte contemporáneo…”, pàg. 47)

– La Banda del Pati: activitat Somos Artistas (text “Somos artistas)

Crec que està clar el que s’ha de fer però si teniu qualsevil dubte m’envieu una tutoria.

Són aquestos dies molt durs i complicats i sembla que encara no ha arribat el pitjor. Per favor feu cas de les indicacions i esteu a casa. Esperem que passe tot això prompte i pugam tornar a les aules. No obstant això pinta la cosa malament i possiblement haurem de continuar la materia de forma online. Us aniré contat de a poc.

Un beset, us estime molt i us trobe a faltar!!

***************************************************************************

17 de març de 2020

Bona vesprada.

Crec que no fa falta explicar moltes coses el dia de hui. El dijous ja van plantejar aquesta possibilitat que ha arribat amb conseqüències greus per a tota la societat.

Per favor, esteu a casa i aprofiteu per a avançar feina, estudis, etc. però no eixiu al carrer sinó és per causa de força major. De la nostra prevenció que tot açò quede en un esglai molt gran per a tots.

Bo, us escric aquest missatge per tractar d’avançar tranquil·litat en aquests moments de tanta tensió. Mireu, indicacions per als pròxims dies:

1.- Pràctica 2 de Creació de l’Aula Ideal: hem ampliat el termini de pujada al diumenge 5 d’abril. A més i tenint en compte les limitacions de creació de forma grupal de la pràctica hem plantejat que puga fer-se grupal (per si ja heu començat a fer-la en grup), per parelles o individualment tot per facilitar la creació de la pràctica correctament. A més a més, podeu fer també maqueta, o aula virtual, dibuix, plànol, caixa de sabates o el que penseu (imaginació al poder!!). Recordeu (important) contextualitzar l’aula, relacionar espais de l’aula amb espais del col·legi i fonamentar tot el que heu fet amb la pedagogia corresponent. Molt d’ànim!

2.-Encara no sabem quan tornarem a classe. Per això ja aniré donant indicacions respecte del treball de grup. La meua recomanació és que li doneu importància a la tercera pràctica ara que tindreu temps per treballar-la a casa.

3.- Aniré pujant materials a l’UACloud teòrics i pràctics i també activitats voluntàries per fer.

Una forta abraçada, estem en contacte.

Virgi