Humedales y áreas lacustres de la provincia de Alicante

Referència

BOX AMORÓS, Margarita. Humedales y áreas lacustres de la província de Alicante. Sant Vicent de Raspeig: Publicaciones de la Universidad de Alicante , 2004, pp. 431. ISBN:84-7908-714-5

Portada del llibre "Humedales y áreas lacustres de la provincia de Alicante"

Comentari

La monografia citada és la tesi doctoral de l’autora. Aquesta recull de forma minuciosa els diversos aiguamolls de la nostra província, fins i tot aquells dels quals queden pocs vestigis. Descriu, especialment, el medi físic de les zones humides d’Alacant, el seu origen geològic i la seua història. Està molt ben il·lustrat mitjançant dibuixos, mapes i fotografies. Aquestes últimes son antigues, per tant, no son representatives de l’estat actual dels aiguamolls. S’utilitza un text clar, el qual permet apropar-se al món de les marjals, les albuferes, les llacunes i altres paratges, interpretant quin va ser el seu origen i la seua evolució.


Posted

in

,

by