Recursos utilitzats

Per a la realització del nostre blog hem utilitzat molts dels recursos de recerca estudiats a les classes de l’assignatura Fonts i Documents per a la Història. Entre ells torbem diverses tipologies:
-Cercadors. Aquestos ens han servit per trobar llosc web relacionats amb el nostre tema. Entre ells hem fet servir google o bing. També hem utilitzat cercadors específics com Google Llibres o Google Acadèmic.


-Contenidors de recursos. Amb els contenidors de recursos hem cercat articles interessants. Hem utilitzat repositoris com RUA o Tesis doctorals en Xarxa.
-Bases de dades. Les hem emprat per cercar articles i revistes electròniques. Entre les que hem utilitzat es troben Dialnet i el del CSIC.
-Catàlegs Bibliogràfics. Aquestos els hem fet servir força per cercar els diversos llibres que hem utilitzat a les nostres referències. Entre aquestos hem utilitzat el catàleg de la Biblioteca de la Universitat d’Alacant, el de la Universitat de València i el catàleg de la Library of Congress.
-Catàlegs col·lectius. Aquest tipus de catàlegs contenen les referencies d’altres catàlegs com el CBUC o la Xarxa de Lectura Col·lectiva de la Generalitat Velenciana.
Aquestos recursos d’informació ens han sigut molt útils per  a la realització del nostre blog i per la redacció de les referències.

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *