Estudios ecológicos de los humedales costeros del sudeste español

Referència
ROBLEDANO AYMERICH, F. “et al”. Estudios ecológicos de los humedales costeros del sudeste español. Anales de biologia.[En línia] Múrcia: Universidad de Murcia, 1991, número 17[Consulta: 11/01/2012] ISSN:1138-3399. Disponible en: (http://revistas.um.es/analesbio/index)

Cometari
Aquest article és un estudi que té l’objectiu de tipificar i caracteritzar els diversos aiguamolls costaners del sud-est espanyol(Alacant i Múrcia). Aquestos ecosistemes han experimentat intensos processos de transformació humana. A l’article s’analitza la incidència de dits processos  donant força importància a les salines. Al mateix temps, es revisen els criteris de protecció dels ecosistemes amb la finalitat de proposar mesures genèriques d’us i gestió, segons el grau e integració humana en cada aiguamoll.


Posted

in

,

by