Los Humedales del sur de Alicante

Referència: MURILLO DÍAZ, José M.; LÓPEZ GETA, Juan A.; RODRÍGUEZ HERNÁNDEZ, Luis. Los humedales del sur de Alicante. En: Desarrollo Sostenible, Uso Conjunto Y Gestión Integral de Recursos Hídricos. Alicante: IGME i Diputación de Alicante (publicación governamental), 2010, 399 pègines. ISBN:8496979407, 9788496979406.

Comentari: En el apartat d’aquest llibre Los humedales del sur de Alicante ens explica la distribució geogràfica de distints aiguamolls del sud de la província d’Alacant com La llacuna del Hondo, Les Salines de Santa Pola, El Clot de Galvany, La Llacuna de Santa Fe i Les Llacunes de Mata i Torrevella. També algunes de les seves característiques principals.

El Hondo: un paisatge d'aigua i flamencs

Apart, aquest llibre el veig interesant perquè ens explica l’aprofitament dels recursos hídrics de la nostra província i el seu conservament. Sostenibilitat i gestió dels nostres recursos hídrics com els aqüífers, pantans, preses i rius.

Situció geogràfica de La Marina Baixa i principals componets del seu sistema integral d'us de recurso hídrics.