Estudi del Departament de Geografia Humana de la UA: El Clot: un ejemplo de humedal amenazado por la expansión turístico-residencial

Referència: PALAZÓN FERRANDO, Salvador; LARROCA ROCAMORA, José A. El Clot: un ejemplo de humedal amenazado por la expansión turístico-residencial [en línia]. San Vicent: Universitat d’Alacant, Departament de Geografia Humana, 2006 [18/01/2012]. PDF, 406KB. Disponible en: http://www.cervantesvirtual.com

Comentari: A aquest treball d’investigació dels professors de la UA sens parla de l’expansió turístico-recidencial que amenaça al Clot de Galvany. Actuacions i polítiques urbanístiques que repercuteixen negativament sobre aquesta zona humida del sud de la nostra comarca són explicades al article. També, l’adequació i recuperació d’aquest paratge per a l’us públic. Els experts del departament de geografia humana ens fan un repàs d’aquests temes des de el començ de la urbanització d’aquesta zona a mitjans dels 70 fins l’actualitat.