Els Mamífers carnívors d’Andorra

Els Mamífers carnívors d’Andorra : tècniques d’estudi, distribució, conservació, abundància i requeriments ambientals de la comunitat de carnívors als Pirineus” escrit per David Guixé i Coromines.

És un llibre de consulta sobre la gran fauna de les muntanyes pirinenques d’interès tant per als aficionats com per als professionals que es dediquen a l’estudi dels mamífers o els gestors de fauna. Es tracta d’un recorregut detallat pels aspectes més rellevants sobre l’estat i la vida dels carnívors al Principat d’Andorra.

És precedit d’una descripció de l’àrea d’estudi, una informació bàsica i necessària per a poder interpretar correctament altres aspectes importants com la distribució de les espècies i l’estat actual en què es troben. Tot i l’interès que algunes espècies d’aquest ordre -com l’ós, el llop o la llúdriga- sempre han despertat entre el gran públic, fins ara no s’havien dedicat prou esforços de prospecció ni s’havia dut a terme cap estudi específic sobre aquesta fauna.

En total, hi ha dades de tretze espècies de carnívors, i s’hi inclouen taules, figures i prop de dues-centes fotografies d’alta qualitat sobre aquestes espècies i els seus hàbitats.

Consulta el llibre al catàleg.


Posted

in

,

by