Reivindicació del que es creu propi

DSCF2241 ippy

Tota identitat nacional creu en uns preceptes i trets culturals propis.

Aquest és el cas del col·lectius del “Maulets”, aquest col·lectiu defensa la dignitat d’un poble que comparteix mateixa llengua i cultura, i que així mateix, aquests valors impliquen unes mateixes fronteres que no es respecten. Al grafit exposat s’aprecia com es fa un clam per la dignitat dels Països Catalans, tots els territoris que impliquen la parla i cultura catalana, amb l’idioma Català com a eix vertebrador.

Així mateix està situat en un lloc estratègic, ja que encara i que està a una fàbrica abandonada, el grafit està fet de forma que, per colors ressaltants i grandària, es puga llegir i transmetre el seu significat des de la carretera d’entrada a la localitat, ja que d’aquesta forma tot visitant a la localitat, aprecie el clam que es vol transmetre de respecte cap al que ells creuen que deuria de donar-se a les terres de parla catalana.

La localització no és exacta, ja que està a la fàbrica abandonada coneguda com “El Teular”, paral·lel a la carretera d’Alacant que dona entrada a la localitat de Castalla. Està datat aproximadament del 2011.

Bibliografia: Enciclopèdia liure Wikipedia: http://ca.wikipedia.org/wiki/Maulets_(organitzaci%C3%B3)

Web del col·lectiu Mulets:                                                                         http://maulets-alacanti.blogspot.com.es/p/declaracio-de-principis.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *