L’home gelat

L'home gelat

Graffiti situat a l’entrada de l’Àrea Jove de la pedania de Torrellano. Aquest graffiti es troba ací degut a que és un dels cinc guanyadors del I Concurs Graffiti Life, organitzat per la Conselleria de Joventut i l’Associació Amics Emprenedors, on els tres primers guanyadors van rebre premis en metàl·lic, 100, 75, i 50 euros, i els cinc primers van poder realitzar el seu graffiti als murs de l’Àrea Jove de Torrellano.

Com podem apreciar aquest graffiti és el rostre d’un home amb la pell en tons blaus i blancs, i una caputxa, sembla ser de llana, envoltant-li la cara. I a l’igual que els altres graffitis mostrats en aquest blog, també ha patit pintades, en aquest cas consisteix en un pírcing al nas d’aquest home blau.

Aquesta foto fou realitzada al carrer Violeta, número 44, 003320 Torrellano – Elx, Alacant, el dia 5 de desembre de 2013.

Font: Concurs de “graffiti” en Torrellano. La verdad [en línia]. [consulta: 13 de desembre de 2013]. Disponible en:  http://www.laverdad.es/alicante/20090630/elche/concurso-graffiti-torrellano-20090630.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *