Valoració

Bé, a grans trets, esperem que el blog haja servit i serveixi a tots aquells que l’hagen visitat i el visiten pròximament per il·lustrar dues facetes molt distintes de la nostra ciutat. Dues facetes (el graffiti i els temples religiosos) que com la pròpia ciutat es troben en una constant dinàmica de canvi, de moviment; naixent i canviant de forma i estil per adaptar-se als nous temps que vénen per substituir altres.

Hem mostrat aquestes dues facetes de la nostra ciutat des del seu significat com a escriptures i imatges exposades al públic, i com a historiadors en potència, a les explicacions hem tractat sempre d’explicar el contingut de les mateixes amb la màxima objectivitat, amb petits tocs d’humor, o amb explicacions per contextualitzar o aclarir, però mai amb intenció d’encaminar un pensament o expressar judicis propis.

Així, calia deixar clar, i crec que en part ho hem assolit, que els documents exposats a una comunitat sempre tenen una rellevància, un interès, una intenció i un significat que hem d’explicar i aclarir com a membres de la mateixa societat on es troben aquestos documents i que per tant tenen el mateix llenguatge i cultura, que són les ferramentes per a fer un anàlisi objectiu d’aquestes inscripcions i oferir un estudi (com és aquest blog) on aquestes escriptures prenguin sentit complet.

Per últim, concloure dient que des del grup Elx2, acabem aquest treball contents, essent conscients perfectament de que és millorable en forma i contingut, però així i tot satisfets del treball realitzat i sobretot dels coneixements obtinguts. D’haver aconseguit fer una mostra prou digna (sobrepassant el centenar d’entrades) sobre dos tipus d’escriptures a la nostra ciutat, creant per tant un espai de recerca, de coneixement i fins i tot d’interés cultural, participatiu i connectat amb les xarxes socials des d’on poder oferir un lloc que pretén ser útil no només com a treball acadèmic sinó també com a element de cultura i interés pel nostre patrimoni.

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *