Valoració de les fonts

Juan Carlos Guilló Ruiz

Per a fer les entrades al blog, la informació principal l’he tret dels anomenats recursos electrònics, que es troben a l’abast en Internet. D’ells, he utilitzat pàgines web oficials como la del Congres dels Diputats, o les de diverses institucions valencianes com el DOGV, el Sindic de Greuges…I que en general ofereixen una informació prou bona, sense ser masa detallada, la qual cosa facilita el treball i la sintesi de la informació.

De les que hem treballat a les pràctiques tambe he utilitzat algunes com per eixemple Google Llibres, que m’ha semblat prou bona, ja que et permet “tindre el llibre a les teues mans” i cercar la informació necessaria. Però no tot és bo a Google Llibres, ja que hi havia molts llibres que no es trobaven digitalitzats de manera completa, amb la qual cosa, a l’index trobabes la informació que buscava, però despres no hi era al llibre. He utilitzat també algunes obres de referència com Wikipedia, que pese a no tindre de vegades informació masa detallada, si que facilita una bibliografia i unes fonts d’on s’ha extret la informació per a l’elaboració de l’article, i que m’ha permés cercar informació per eixes vies.

En general, els recursos que hem tingut al nostre abast, m’han semblat prou complets, i faciliten la informació necessaria.

 

Cristian González Barrachina

En general, en la recerca de les dades, he intentat utilitzar fonts de confiança, amb informació verídica, buscant sempre temes d’interés i anant al centre de la informació, concreta i concisa, sense massa extensió, per poder resumir més la informació. He buscat en fonts com pàgines oficials, pàgines derivades de les oficials, i en els casos de la Wikipèdia o fòrums, seguint els enllaços que s’han utilitzat per verificar la informació, sempre amb la seguretat de que el que posava era cert.

Pel que fa a la dificultat, degut al tema del nostre blog no era massa difícil trobar notícies, blogs o pàgines oficials que parlaren sobre l’Estatut, ja que és un tema que està sempre en moviment i és de l’interés de la població.

 

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *