Darreres exposicions individuals i grupals

Ací teniu els darrers vídeos de les exposicions. Els/les protagonistes de les exposicions, contesteu la pregunta que us faig.

Exposicions individuals:

Jordi Sepulcre: Els jocs populars III i III

Elena Verdú: L’art I i II

Marta Soriano: Els animals de companyia I i II

Andreu Aracil: El carrer I i II

Emili Rueda: Els bolets I i II

Isabel Llorca: Les maneres de ser

David Sánchez: El sexe (IntroduccióI, II, III i IV

Esther Morales: La premsa I i II

Cristina Pérez: Els dolços

 

Exposició grupal:

Andrià Jerez: La Biblioteca Terminològica I i II

Jose Luís Esteve: L’optimot I, II i III

Fran Cabrera i Roser Durà: AELC I, II i III (Associació d’escriptors en llengua catalana)

Andreu Aracil i Sergi Belda: UEM (Unitat per a l’Educació Multilingüe)

 

1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… [explica com t’has sentit en el moment de fer-la i en acabar-la, si te n’has sentit satisfet, si penses que hauries de millorar algun aspecte…]

2) He aprés alguna cosa en relació amb…? Explica-ho detingudament (metodologia de recerca; metodologia d’exposició: domini de les noves tecnologies, parlar en públic, organització d’una exposició, etc.; habilitats orals relacionades amb l’organització del discurs, competència oral normativa, espontaneïtat i fluïdesa…; lèxic concret; no he aprés res, etc.)

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.

4 Responses to Darreres exposicions individuals i grupals

  1. Adrián Jerez Guill says:

    1) Una vegada que he fet l’exposició, m’he adonat que… he aconseguit modular com cal la veu. Trobe que no modular la freqüència de la meua veu rau en la impressió escènica, que té a veure amb la inseguretat i la desconfiança pròpies. A hores d’ara, em sembla que he aconseguit fer front a aquesta qüestió i quan m’adrece a l’auditori ho faig amb seguretat. Alhora, supose que una manera de tindre i transmetre seguretat és preparar-se de debò el treball, si no serà de bades dur a terme l’exposició.

    2) He aprés alguna cosa en relació amb…? Gràcies a les darreres exposicions he après a dirigir-me millor als meus companys. Trobe que en les primeres exposicions la meua situació corporal era llunyana a la millor posició. Així mateix, les qüestions estètiques de les mans, el meus moviments, etc., crec que donen una bona sensació. Tot plegat, he aprés a ser en les meus exposicions, i eixa por primerenca, ha donat pas a la seguretat.

  2. Pacheco- David Sánchez PAcheco- says:

    Realment en aquesta exposició, trobe, que he estat molt més còmode que en la qual vaig fer fa mot de temps. Moltes vegades balle molt, però a diferència que la vegada anterior no em vaig posar nerciós, supose que el tema va tindre molt a veure. Una de les coses, entre moltes, quehe de millorar és utilitzar altres corsses en valencià a banda de “és a dir”, “vull dir”, “podríem dir”.. crec que faig un ús molt gran d’aquestes. També millorar una sèrie de errades i castellanismes que pels nervis doncs ni jo mateix m’he adonat que els havia dit en castellà. La veritat que volia començar l’exposició amb alguna brometa o gràcia perquè així ja des d’un primer moment jo estic més còmode.

    Ele presi és una eina molt bona i interactiva que deixa enrrere al tipic powerpoint. No és massa complicat fer-ne un i ells resultats són prou satisfactoris. En general m’ha agradat com m’he vist, malgrat aqueixes cosetes que he dit abans, però ha sigut prou acceptable. Podria dir que la meua por al públic i a exposar devant de molta gent ha desaparegut.

    🙂

  3. Esther Morales says:

    Una vegada he fet l’exposició me n’he adonat que utilitze formes com vaig a. Els primers minuts de sempre em mostre una mica nerviosa, però com forme van passant vaig gaudint del treball. En quant als connectors, em falta una mica de practica.
    M’ha agradat molt fer el treball de la premsa, ja que és un mitjà molt important per a nosaltres. He aprés moltes més pàgines web en català, i m’he adonat que quasi totes formen part del principat i són d’esquerres. A més, hi ha molt de lèxic que desconeixia.

  4. Elena Verdú Seguí says:

    Una vegada he fet l’exposició m’he adonat que durant els primers minuts estava nerviosa i la veu em trmolava no obstant això, a poc a poc vaig prenent confiança i corregeixc la veu. A més, també m’he adonat que ja no “cante” quan parle i això em gratifica molt, ja que em preocupava molt.

    He aprés alguna cosa en relació amb…? Amb les exposicions orals he aprés , per una banada,a perdre la por a l’hora de parlar en públic , també cntrole molt més la veu i els meus moviments. Pel que fa a l’ús de les noves tecnologies, pense que és on més he millorat, ja que abans d’iniciar l’assignatura no coneixa pràcticament cap pàgina que pogués ajudar-me amb el català i a més, controle els recursos TIC molt millor. Respecte al lèxic, he aprés moltíssim i també he corregit molts errors a l’hora de parlar.

Comments are closed.