Introducció

Per a introduir-vos el blog, a continuació explicarem el funcionament del blog, la seua composició i farem alguns aclariments per a permetre una comprensió total d’aquest.

El blog funciona de la forma següent: hi ha un total de 60 entrades publicades i cadascuna d’aquestes fa referència a una placa, inscripció o lletrer pertanyent a qualsevol de les dues categories (4 i 9) assignades d’Alcoi (“Inscripcions i plaques oficials”, o “Lletrers de mercats ambulants”). Cada entrada bàsicament estarà composada d’una foto acompanyada de la seua data i la seua loclització exacta, i d’una descripció general i aclaridora d’aquesta.

A més, cal destacar que els creadors d’aquest blog som partidaris de les xarxes socials i per això mateix hem habilitat l’opció de compartir i difondre totes les entrades que vulgueu a les xarxes socials perquè nosaltres hem creat aquest blog per a compartir-lo i mostrar-lo a tota aquella gent interessada, és a dir, es tracta d’un blog totalment públic.

Finalment, hem d’afegir que invitem a tots aquells que visiteu el blog a no ser tímids i a participar al blog publicant un comentari a cadascuna de les diferents entrades ja que ens agradaria saber la vostra opinió, valoració o crítica al respecte. Així, podrem interactuar amb vosaltres i ens ajudareu a millorar el blog.

Moltes gràcies per la vostra atenció i dedicació i com ja hem mencionat a la pàgina referent a la “Presentació”, esperem que el blog vos agrade i que el disfruteu!!

Els redactors i bloguers del blog d’Esciptures exposades “Alcoi3”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *