Valoració

En conclusió, ens agradaria fer una valoració general sobre el blog. Així, esperem que el blog haja sigut útil i haja sigut molt profitós per a tots aquells que l’hagen visitat i el visiten pròximament per a consultar dos aspecte ben distints d’Alcoi: les inscripcions i les pkaques oficials, així com els lletrers de mercats ambulants que s’han conservat a la perfecció i es seguiran conservant en un bon estat gràcies al fet que Alcoi és una ciutat cultural amb un gran valor patrimonial que es preocupa molt sobre la seua cultura i el seu patrimoni, i fins i tot no s’oblida de rendir homeatge a la seua memòria històrica, la qual mantindrà viva eternament.

Hem mostrat aquests dos aspecte de la nostra ciutat des del seu significat com a escriptures i imatges exposades al públic, i encara que som dos geògrafs, les hem intentat d’explicar des de la perspectiva històrica i geogràfica amb el major rigor possible i amb la màxima objectivitat possible.

Però, abans d’acabar ens agradaria mencionar i aclarir que Alcoi és una ciutat comercial que malauradament compta amb molt poques evidències de mercats ambulants ja que aquests són molt escassos i molt difícils de presenciar i viure a Alcoi i sols es donen cada certa quantitat de temps. Per això, voldríem presentar les nostres més sinceres disculpes per si no ens hem adequat perfectament a la categoria 9 de Lletrers de mercats ambulants ja que sincerment, la majoria de les nostres fotos pertanyents a aquesta categoria, no pertanyen a mercats ambulants sinó a mercats fixes.

Per últim, voldriem concloure dient que des del grup Alcoi3 acabem aquest treball satisfets del treball realitzat i dels coneixements obtinguts ja que hem col·laborat i hem participat en l’enriquiment cultural de la magnífica ciutat d’Alcoi com a ciutat cultural i patrimonial.

Moltíssimes gràcies per la vostra atenció i consideració!

Els redactors i bloguers del blog d’Esciptures exposades “Alcoi3″

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *