El Genoma fluid

El Genoma fluid” es el llibre escrit per Josep M. Casacuberta.

L’any 2000 tots els mitjans de comunicació es van fer ressò d’una notícia científica que anava a canviar les nostres vides: s’havia completat el primer esborrany del genoma humà! Ara, però, vuit anys després d’aquest anunci, continuem sense saber quin és el gen de l’addicció al tabac, no tenim una cura definitiva per a malalties com la diabetis o el càncer, els aliments transgènics són encara tema de debat i la clonació és un projecte gairebé de ciència-ficció. Què ha passat en tot aquest temps? La ciència no ha avançat?

Aquest llibre ens explica de forma senzilla i amena que en els últims anys la ciència ha progressat molt, però que el llenguatge genètic és complex i variable, molt més que no es pensava l’any 2000. Resulta que d’aquest llenguatge només en coneixem les lletres i no n’acabem d’entendre les paraules. Aquí el lector trobarà una visió clara de com s’avança, lentament però segura, en el camí del coneixement d’un genoma que evoluciona i s’adapta.

Per a llegir aquest llibre mira el catàleg. Ademés pots fer-li un cop d’ull. També hi ha altres llibres sobre genomes.

20100308_elgenomafluid


Posted

in

,

by

Tags: