Categories
Activitat física al nostre entorn

Els senders de Teulada

cap-dor-1.jpgLa Regidoria de Medi Ambient del municipi de Teulada ha editat una guia de senders locals, en la qual apareixen els homologats  per la Conselleria de Medi Ambient. Els senders son: “Barranc de la Viuda – Cala de Llebeig” (SL-CV50), el “Cap d’Or” (SL-CV51) y el “Barranc de Xurra” (SL-CV-73).

Aquesta guia serà de gran utilitat per als practicants de senderisme, de la localitat i dels pobles veïns a l’hora que servirà per promocionar les nostres rutes i senders.

2 replies on “Els senders de Teulada”

M’ha paregut interessant la iniciativa, ja que ens apropa a llocs del municipi que tenia oblidats. Ha fet que vulga visitar-los i que siga més conscient dels valors mediamabientals del meu municipi.

Als amants de gaudir i preservar la natura sempre ens sembla positiu aquest tipus d’iniciativa, on s’apropa al ciutadà a les propostes d’oci que presenten els ajuntaments. Cada vegada hi ha més informació al voltant dels senders, rutes guiades, visites a miradors i llocs emblemàtics de la nostra comarca. Però també és comú veure, en eixes visites, que hi ha gent que embruta, tira restes de menjar i residus no biodegradables, com pots, llaunes….
Pense que a més de fer publicitat al voltant de realitzar activitats en la natura, seria ideal concienciar els usuaris sobre la conservació de la mateixa.

Comments are closed.