Les Competències de la Comunitat Valenciana

Referència: Título IV. Las Competencias. Congreso de los Diputados [www.congreso.es]. Data i hora d’edició: gener 2008  [Consulta: 14/01/2013 14:13] Disponible a: http://www.congreso.es/consti/estatutos/estatutos.jsp?com=79&tipo=2&ini=49&fin=58&ini_sub=1&fin_sub=1

A la pàgina web del Congres dels Diputats, trobem un recull d’aquells aspectes més importants de l’estatut d’autonomia de la Comunitat Valenciana. En aquest cas, quan una comunitat autònoma signa el seu estatut d’autonomia, en ell venen arreplegats una sèrie de competències de les quals l’autonomia es farà càrrec; altres competències de les quals es farà carrec l’Estat i les competències compartides, en les que treballen tant l’Estat com la comunitat autònoma. En l’apartat de la web del Congres que cite, s’arrepleguen els articles que van del 49 al 58 del nostre estatut en el que es detallen quines son les competències assumides per la Generalitat Valenciana.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *