Article 39: La Sindicatura de Comptes

Titol III. La Generalitat. Congreso de los Diputados [www.congreso.es] Data i hora d’edició: gener 2008. [Data de consulta: 25/01/2013 12:42] Disponible a: http://www.congreso.es/consti/estatutos/estatutos.jsp?com=79&tipo=2&ini=38&fin=43&ini_sub=1&fin_sub=1

 

La Sindicatura de Comptes és l’òrgan de govern encarregat  del control extern econòmic, pressupostari i de les activitats financeres a les localitats i el sector públic de la Comunitat Valenciana. També s’encarreguen del control econòmic i financer d’altres comptes si es dona el cas i fos necessari.

El nombrament dels seus membres, les seues funcions i facultats es decideix segons exigissen les lleis i Les Corts Valencianes. L’actual Síndic Major de Comptes, és a dir, el màxim encarregat d’aquesta Institució de la Comunitat Valenciana, és des de desembre de 2003, el senyor Rafael Vicente Queralt.

Imatge Rafael Vicente Queralt: Autor desconegut. Data: 16/03/2004. Disponible en: http://www.valenciaplaza.com/ver/59345/el-papel-de-la-generalitat–la-reactivacion-de-la-economia-y-el-futuro-de-las-cc-aa–a-debate-.html


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *