L’Estatut de Morella.

La España de las Autonomías. El Mundo [www.elmundo.es] Data d’edició: 25/01/2013. [Data de consulta: 25/01/2013 13:36] Disponible a: http://www.elmundo.es/especiales/2005/06/espana/estatutos_autonomia/estatutos/c

valenciana_estatuto.html

A l’any 1978 es va iniciar al municipi castellonenc de Morella, el procés de formació del nostre Estatut, on els principals partits polítics de l’època es van reunir per a posar les bases de l’autonomia. L’Estatut de Morella va ser un document fet per professors universitaris de València i Alacant que es va presentar a aquesta reunió a Morella i que d’alguna manera va ser el document sobre el qual es van assentar les bases per a fer l’estatut d’autonomia definitiu.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *