LOTRAVA

Documento BOE-A-1982-20823. Boletín Oficial del Estado. [www.boe.es] Edición: 25/01/2013 [Consulta: 25/01/2013 16:12]. Disponible en: http://www.boe.es/buscar/doc.php?id=BOE-A-1982-20823

La Llei Orgànica de Transferència a la Comunitat Valenciana de competències en matèria de titularitat estatal, més coneguda com a LOTRAVA, va ser la llei que va permetre que la Comunitat Valenciana fora acceptada com a Comunitat Històrica en el període de la Transició Democràtica. Aquesta Llei Orgànica permetia l’accés a les competències i a l’autogovern a la Comunitat Valenciana per l’anomenada Via Ràpida (Article 151 de la Constitució Espanyola) que exigia més requisits per a aconseguir l’autonomia, però a canvi, el procés de transferències competencials era més ràpid.

Per a cercar la llei, he utilitzat el buscador disponible a la web del BOE que permet fer una busqueda prou detallada, segons els documents que tractes de trobar.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *