LOTRAVA

Documento BOE-A-1982-20823. Boletín Oficial del Estado. [www.boe.es] Edición: 25/01/2013 [Consulta: 25/01/2013 16:12]. Disponible en: http://www.boe.es/buscar/doc.php?id=BOE-A-1982-20823

La Llei Orgànica de Transferència a la Comunitat Valenciana de competències en matèria de titularitat estatal, més coneguda com a LOTRAVA, va ser la llei que va permetre que la Comunitat Valenciana fora acceptada com a Comunitat Històrica en el període de la Transició Democràtica. Aquesta Llei Orgànica permetia l’accés a les competències i a l’autogovern a la Comunitat Valenciana per l’anomenada Via Ràpida (Article 151 de la Constitució Espanyola) que exigia més requisits per a aconseguir l’autonomia, però a canvi, el procés de transferències competencials era més ràpid.

Per a cercar la llei, he utilitzat el buscador disponible a la web del BOE que permet fer una busqueda prou detallada, segons els documents que tractes de trobar.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *