Notícia sobre modificació en el nombre de diputats

“Ni se retira la reforma del Estatut ni se renuncia a nada”. Levante-emv (en línia) Data d’edició de la pàgina: 10/11/2012 (consulta: 25/01/2013) Disponible en: http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2012/10/11/retira-reforma-estatut-renuncia/943313.html

Article de la notícia

En aquest article de Levante-emv, tenim una notícia que fa referència a la modificació d’un dels punts de l’Estatut, pel que fa al nombre de diputats en les Corts Valencianes. Es proposa una reducció significativa del número de diputats, concretament d’un 20% (de 99 a 79). Amb aquesta mesura el que es vol és reduir el gasto públic, per l’excesiu número de funcionaris que hi ha a les Corts.

En l’article es desmenteix per part del portaveu del Consell, José Císcar, el rumor de l’abandonament d’aquest projecte. Amb aqeusta notícia podem veure les complicacions que suposa la modificació d’alguna part d’un Estatut, i la complexitat de fer referéndums i consultes.

 


by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *