La peculiar via valenciana a la autonomia

MAINAR CABANES, Eladi. La peculiar vía valenciana a la autonomía. Historia Actual [http://www.historia-actual.org] Editor: Universidad de Cádiz. 15/02/2010. nº21. [Consulta: 25/01/2013 15:36] ISSN 1696-2060. Disponible a: dialnet.unirioja.es/descarga/articulo/3193676.pdf

En aquest article d’Eladi Mainar Cabanes publicat a la revista Historia Actual On Line (HAOL) es fa una síntesi del procés autonòmic de la nostra comunitat, des del fracàs d’aprovar el primer estatut valencià a la Segona República a l’any 1936 fins a la reforma de l’any 2006 (Ja explicada en el blog) passant per L’Estatut de Morella, també comentat al blog, o la LOTRAVA, que va permetre l’accés competencial per la anomenada via ràpida a la nostra Comunitat.

L’article va ser publicat al nº21 de la revista Historia Actual On Line en l’hivern de 2010, i es troba disponible a Dialnet.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *