Acadèmia Valenciana de la Llengua

Acadèmia Valenciana de la Llengua. Viquipèdia (en línia). Data de modificació de la pàgina: 16/05/2012 (consulta: 27/01/2013 a les 11:52) Disponible en: http://ca.wikipedia.org/wiki/Acad%C3%A8mia_Valenciana_de_la_Llengua

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua va estar creada     per la Llei valenciana 7/1998, de 16 de setembre.  Aquesta institució té com a objectiu determinar, elaborar i conservar una norma lingüística del valencià. És una institució pública, lligada a la Presidència de la Generalitat, que té personalitat jurídica pròpia, i intenta garantir la seua objectivitat i eficiència, duent a terme les seues funcions amb autonomia orgànica,   funcional i pressupostària.

La seu oficial de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua està a l’antic monestir de Sant Miquel dels Reis, a les afores de València, junt a la Biblioteca Valenciana.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *