Categories
General

Breu i inevitable parèntesi

Amb el canvi de capítol, obri un petit parèntesi per difondre certa informació sobre Cuba. No té relació amb el tema del bloc, però em veig incapaç de desaprofitar qualsevol mitjà de difusió, per limitat que siga, quan els atacs a la veritat esdevenen cada cop més hegemònics. Seria, crec, una irresponsabilitat no escriure esta entrada. Em pareix que, tot i que no ve a compte del bloc, ve a compte del món;  i encara no he arribat fins el punt de considerar el bloc més important que el món.

Bé, sense més, ací teniu uns vídeos sobre la repressió a la dictadura cubana (comparada amb la repressió que patim a la democràcia espanyola):

http://www.cubainformacion.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=14182%3Alecciones-de-derechos-humanos-para-cuba-1-una-policia-democratica&catid=39&Itemid=86

http://www.cubainformacion.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=14183%3Alecciones-de-derechos-humanos-para-cuba-1-una-policia-democratica&catid=39&Itemid=86  (el moment “vamos a ver… apaga eso un momento…”  és impagable).

http://www.cubainformacion.tv/index.php?option=com_content&view=article&id=14468%3Acomo-convertir-unos-empujones-a-las-damas-de-blanco-en-la-qmayor-represion-habida-en-cubaq&catid=39&Itemid=86

Salut.