L’ Arxiu Municipal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’ arxiu municipal del municipi de Muro neix amb i per a l’ Administració municipal, sent el resultat de l’ adiministració natural del mateix Ajuntament.

L’ arxiu municipal de Muro es localitza a la Plaça la Vila nº 1, ubicat en la tercera planta d’ un vell edifici del segle XVIII en el centre de la població.

Pel que fa al tipus d’ edifici, no esta contruïs ni adaptat per a l’ ús archívistic, però en canvi, no necessita ni petició ni reserva de documentació, és a dir, que si un bon dia necessites qualquier document que es trobe a l’ arxiu municipal, pots acudir i veure’l sense problema.

L’ arxiu municipal de muro posseix una gran sala d’ investigació destinada a la consulta de fons i tabé, posseix una exposició permanent d’ aquells documents més emblemàtics.

A més, l’ arxiu municipal posseix una biblioteca municipal, per a la consulta de cualquier dubte, respecte a la documentació emmagatzemada.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pel que fa a al món de la tecnologia, l’ arxiu municipal de Muro s’ ha quedat una mica desfasat, ja que les seves funcions no están informatitzades.

Si teniu qualquier dubte sobre l’ arxiu municipal o desitgeu visitar-lo, podeu acudir de dilluns a dissabte de 9 h a 14 h, contactar per telèfon cridant al 965530557 o al 627966257; o també vía mail: archivo_muro@hotmail.com muroalcoi@gva.es o més fàcil encara, acudint a l’ arxiu i contactant amb el director Jose J. Nicolau Gay.

 

Font empleada: Migració de les bases de dades antigues del CIDA, Conselleria de Cultura. Cens-Guia d’ Arxius de la Provincia d’ Alacant. València: 1995. Conveni de colaboració  entre el Ministeri d’ Educació, Cultura i Deport i, la Comunitat Autònoma de València de 28 d’ octubre de 2002. Canelobre: revista de l’ Institut Alicantí de Cultura Juan Gil Albert 58 (Hivern 2011). ISSN 0213-0467.

Fotografia presa el 7 de desembre de 2013 a la Plaça la Vila del municipi de Muro, 03830.

This entry was posted in Inscripcions i plaques oficials and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *