Dues presentacions de llibres a Alcoi

Amb el suport de la UA i com a activitats del Campus d’Alcoi, en els propers dies tindran lloc dues presentacions de dos llibres:

  • Presentació del llibre “La construcción del sujeto robado. El arte hecho por mujeres en Alicante (1950-2020)”. 6 d’octubre de 2023, 19.00h – Auditori Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya 16, Alcoi). Amb la presència de l’autor Juan Antonio Roche.
  • Presentació del llibre “No quieren que lo sepas”. El 18 d’octubre 2023 / 19.00 h a l’Auditori Fundació Mútua Llevant (Plaça Espanya 16, Alcoi). A càrrec del seu autor Jesús Cintora. L’esperat llibre de Jesús Cintora, una reflexió àmplia i general de l’actualitat política espanyola.

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *