Xarrada sobre possibilitats laborals després del Grau

El proper dilluns 20 de maig hi haurà una altra xarrada que parlarà sobre possibilitats laborals després del grau. És una excel.lent oportunitat, sobretot per a l’alumnat de 4t curs.

Us anime a poder seguir-la, encara que siga online.

Us deixe ací total la info que m’han passat:


REUNIÓN PAT “BATERÍA DE POSIBILIDADES LABORALES FUTURAS”

Estimadas alumnas y estimados alumnos PAT:

Uno de vuestros intereses es saber qué hacer desde el punto de vista laboral una vez terminéis los estudios. En la reunión del próximo lunes 20 de mayo, nuestras alumnas mentoras de 4º curso Diamela Belén de los Santos Álvarez y Lucía Fabra darán respuesta a las siguientes cuestiones:

¿Qué son los puestos de difícil cobertura? ¿Qué es la bolsa de personal no docente? ¿Cómo se puede acceder a dichas bolsas? ¿Qué son las aulas hospitalarias? ¿Existen proyectos de colaboración entre maestros y maestras a nivel europeo?  ¿Dan puntos en la oposición?

Si queréis resolver tanto estas dudas como todas aquellas que tengáis sobre vuestro futuro profesional, no faltéis el LUNES 20 DE MAYO A LA REUNIÓN VIRTUAL DEL PAT. A continuación, os indicamos la hora y el enlace que utilizaremos para la reunión:

DÍA: Lunes 20 de mayo.

HORARIO: 9.00 horas.

ENLACE A LA REUNIÓN: https://meet.google.com/mki-qxky-ahe

¡Os esperamos! 


Posted in Sin categoría | Leave a comment

Materials PATedu a la vostra carpeta de “Materials docents”

En la carpeta de Materials Docents del UA Cloud, teniu compartida una carpeta amb el nom “TUTOR PAT 2024” en la que podeu trobar alguns materials que us poden resultar d’interés.

Hi ha un pdf que vaig utilitzar en 2022 per explicar el procés de les oposicions a mestre/a d’educació infantil.

També està el pdf de la presentació que es va gastar en la xarrada del passat dimarts 7 de maig, on es va parlar de: Què fer després del grau?

Espere puga ser del vostre interés.

Posted in Sin categoría | Tagged , , | Leave a comment

Xarrades d’interés al mes de maig

En els propers dies de maig van a tindre lloc un parell de xarrades (les dues es podran seguir a través de meet) molt interessants. Us deixe ací la informació:

  1. XARRADA SOBRE EIXIDES PROFESSIONALS FORA D’ESPANYA

Las tutoras Marisol Villarrubia Zúñiga y Rosabel Martínez Roig y el alumno mentor Héctor Caselles Ern, junto a María Tabuenca, Vicedecana de Prácticas Externas y Movilidad, van a realizar el “I Encuentro PAT-Edu sobre Salidas profesionales fuera de España”.

Esta charla se realizará el martes 7 de mayo, entre las 12:00 y las 13:00h., a través del siguiente enlace: https://meet.google.com/ttk-bgzt-drn

2. XARRADA SOBRE LES BEQUES SALARI I EL VOLUNTARIAT DE LA UA

Reunión grupal monográfica sobre, en primer lugar, qué son y cómo acceder a las becas salario y, en segundo lugar, sobre el voluntariado nacional e internacional promovido desde la Universidad de Alicante. La fecha, hora y lugar de la reunión es:

Posted in Sin categoría | Tagged , , , , , | Leave a comment

Xarrada sobre les Oposicions a Mestre/a

La UA ha montat  una xarrada sobre les  Oposicions a mestre/a que es celebrarà la propera setmana, el 23 d’Abril de 2024, en horari de matí i vesprada (es fa dues vegades per facilitar aquelles persones interessades que no poden acudir o bé de matí o bé de vesprada). Aquesta vegada no hi ha retransmissió en streaming

Serà a Sant Vicent del Raspeig, a la Facultat d’Educació, en castellà, i no cal inscriure’s. Us passe tota la info:

 

CHARLA:  “Acceso al Cuerpo de Maestros: Consejos para comenzar a prepararse”

DÍA: 23 de Abril

LUGAR: Salón de Actos de la Facultad de Educación

HORARIO: 

     – Mañana: 9:30h. – 11:30h.

     – Tarde: 17:30h. – 19: 30h.

Para esta charla no será obligatoria la inscripción del alumnado, sin embargo, para aquellos alumnos y alumnas que deseen obtener un certificado de asistencia a la charla, será conveniente que se inscriban y que firmen la asistencia de ese día. De este modo, desde el Centro de Empleo les harán llegar este certificado.

Los enlaces para que el alumnado interesado pueda realizar su inscripción son los siguientes:

Mañana: ACCESO AL CUERPO DE MAESTROS: CONSEJOS PARA COMENZAR A PREPARARSE. Sesión de mañana. (ua.es)

 

Tarde: ACCESO AL CUERPO DE MAESTROS: CONSEJOS PARA COMENZAR A PREPARARSE. Sesión de tarde. (ua.es)

Posted in Sin categoría | Tagged , , | Leave a comment

Cafè-Tertúlia sobre optatives, mencions, TFGs

El proper dimarts, día 5 de març, tindrem a l’aula-biblioteca de l’edifici Cervantes de la UA-Campus d’Alcoi, una nova trobada cafè-tertúlia. Serà a les 16:00 hores.

En aquesta trobada comptarem amb la presència de l’alumna mentora Bea Da Silva i de la també alumna de 4t, Mayte Ferre. Tant a elles com a mi, ens podreu fer les preguntes que vullgau sobre el tema de les optatives, mencions, TFGs, etc.

Si s’animeu, ens veiem el proper dimarts.

Posted in Sin categoría | Leave a comment

Taller per a la gestió de l’estrès i l’ansietat pels estudis

Dimecres que ve, dia 21 de febrer, a les 13:00h. a l’Aula Polivalent de la Facultat d’Educació, tindrà lloc un taller per a la gestió de l’estrès i l’ansietat pels estudis anomenat: “Darrere de l’U el Dos!”

Aquesta xerrada ha estat organitzada pels tutors i tutores de primer curs del PAT (Grau en Mestre Educació Primària), Mª José Hernández Amorós i Jorge Fernández González, i l’alumna mentora Nerea Salvà Pont, i serà impartida per professionals del Centre de Suport al Estudiant (CAE).

Serà un taller obert per a qualsevol alumne i alumna de la Facultat d’educació.

Posted in Sin categoría | Tagged , , , , | 1 Comment

Presentació del llibre PALESTINA, UNA HISTÒRIA ESSENCIAL – 13 de febrer de 2024, a les 19:00 h

Presentació del llibre PALESTINA, UNA HISTÒRIA ESSENCIAL

13 de febrer de 2024, 19.00h

Auditori Fundación Mutua Levante (Plaça Espanya 16, Alcoi)

Amb la presència del seu autor JORGE RAMOS TOLOSA i de DIANA SANUS (Fotoperiodista, UA)

Què és i com és va expandir el sionisme? Què significà la Nakba? Com es va fundar l’Estat d’Israel? Què és l’ocupació? Quines han estat les resistències palestines? Qui fou David Ben Gurion, Iàsser Arafat o Leila Khaled?

En el temps de saturació de la informació i les notícies falses, el professor d’Història Contemporània de la Universitat de València Jorge Ramos Tolosa posa llum a tot el que hauríem de saber sobre la qüestió de Palestina i Israel. D’una manera didàctica, aquest llibre ens convida a descobrir la història d’aquesta terra des de l’última època otomana fins als nostres dies, mentre explica els conceptes clau d’un afer internacional que obri noticiaris d’arreu del món des de fa dècades: el domini britànic, la colonització sionista, les resistències palestines, les resolucions internacionals i el paper de l’ONU, l’exili interior i exterior, la lluita de les dones, els acords de pau o la consolidació de l’apartheid. El resultat és un llibre bàsic i imprescindible per a desxifrar una de les qüestions que, malauradament, continua sent una de les més actuals i cruels dels nostres dies. Una finestra oberta, en definitiva, per a qualsevol persona interessada en la lluita pels drets humans a Palestina.

Retransmissió online: Facebook de Fundación Mutua Levante

Palestina

Palestina

Posted in Sin categoría | Tagged , , , , | Leave a comment

Reunió d’interés amb possibilitat d’assistir online (Optatives, mencions, idiomes, DECA)

El tutor Marcos Gómez i l’alumna mentora Toñi Sola van a fer una reunió per al seu alumnat de 1r dels grups de Sant Vcent, a la Facultat d’Educació, però ens han convidat per si algú/alguna de vosaltres està interessat en assistir. Hi ha un enllaç a meet per si voleu assistir:

Convocatoria 3ª reunión grupal PAT: miércoles 7 de febrero a las 12:00 hEstimadas tutorizadas y tutorizados:

Continuando con nuestra planificación de reuniones grupales, vamos a realizar una reunión grupal monográfica sobre optatividad, menciones, acreditación de idiomas, y requisitos para ser maestro/a de religión.

La fecha, hora y lugar de la reunión es:

Dada la importancia de los contenidos de esta reunión para vuestro futuro académico, os animamos a acudir.

Posted in Sin categoría | Tagged , , , , , , | Leave a comment

29 de gener – cinema en valencià

Dilluns 29 de gener, amb la projecció de El Piano, continua el cicle de cinema DONES DIRECTORES que el Campus d’Alcoi de la Universitat d’Alacant ha organitzat en col·laboració amb Fundación Mutua Levante, l’Aula de Cinema de la Universitat d’Alacant, el col·lectiu 8 de març i Dones i l’Ajuntament d’AlcoiLa pel·lícula es projectarà a les 18.00 h a l’ Auditori Fundación Mutua Levante (Plaça d’Espanya 16, Alcoi).

Aquest cicle de pel·lícules pretén homenatjar i visibilitzar a totes aquelles dones que, amb el seu treball, han demostrat que el cinema, com tota expressió artística, és més gran gràcies a elles.

En aquests dies que s’han fet públiques les nominacions als premis Oscar, us recordem que el premi a la Millor Direcció (que es lliura des de l’any 1927) no va ser concedit a una dona fins a 2009, concretament, a l’estatunidenca Kathryn Bigelow per En terra hostil (The Hurt Locker, 2009). Aquest guardó ha tornat a recaure en una directora en dues ocasions més: la xinesa Chloé Zhao per Nomadland (2020) i la neozelandesa Jane Campion pel Poder del gos (The Power of the Dog, 2021). Precisament, Jane Campion és la directora de El Piano (per la qual va estar nominada al Oscar).

 

El piano (1993), de Jane Campion

Intèrprets: Holly Hunter, Harvey Keitel, Sam Neill i Anna Paquin.

Sinopsi: Any 1851. Ada, que és muda des de xiqueta, acaba d’enviduar. Un matrimoni concertat l’obliga a deixar el seu Escòcia natal i viatjar a Nova Zelanda, acompanyada de la seua filla i del seu piano. Allí coneix al seu futur marit, un pròsper granger que es nega a portar a casa el piano. Abandonat a la platja, l’instrument serà rescatat per un veí que estableix un estrany pacte amb Ada: ell la deixarà usar el seu piano a canvi que ella es deixe tocar.

 

Posted in Sin categoría | Tagged , , , | Leave a comment

Programació de gener a març del Teatre Calderon

El teatre Calderon d’Alcoi ha presentat la seua nova programació que va de gener a març

La podeu trobar ací

I comprar les entrades ací

Posted in Sin categoría | Leave a comment