Zoom amb Jennifer Grisham, mestra experta en Inclusió Educativa a l’educació infantil, hui 4 d’octubre

Estàs compromès amb la inclusió educativa? Si és així, hui (4 d’octubre a les 16.30 h) tens una oportunitat fantàstica per conèixer un recurs molt útil. L’experta Jennifer Grisham presentarà l’escala AEPS, que és un recurs per a la inclusió en Educació Infantil, per mitjà de la valoració i l’avaluació funcional. Aquesta escala permet a les i els professionals traslladar la informació recollida en accions concretes i individualitzades que van des de l’avaluació i el desenvolupament d’objectius fins a la seua aplicació educativa i seguiment.

Per poder accedir a Zoom i escoltar la ponent has d’inscriure’t mitjançant aquest enllaç

No t’ho perdis!

Per a saber més de: Jennifer Grisham

This entry was posted in Sin categoría and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *