Vols saber quan pots anar a comprar al Mercat de Sant Roc?

Horari Comercial Mercat de Sant Roc

 

En aquesta imatge, podem observar l’horari comercial del Mercat de Sant Roc. Aquest horari aporta informació molt important a qualsevol persona que vulga comprar en aquest mercat. Gràcies a aquesta informació, qualsevol persona pot informar-se per a quan pot anar i quan no, ja que està posada de forma detallada, per les hores a les que es pot anar i això facilita més a la persona interessada.

 

Aquesta fotografia es va fer el dia 23 de desembre del 2013 a l’interior del Mercat de Sant Roc, al que s’accecdeix principalment pel Carrer Espronceda, que pertany al barri de l’Eixample, 03803, Alcoi (Alacant).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *