Categories
DISCAPACIDAD AUDITIVA

El rincón de la discapacidad auditiva

El Rincón de la Discapacidad auditiva en Interedvisual cuenta con el asesoramiento desinteresado y permanente de Maribel Conde Melgar, una  Maestra Especialista en Pedagogía Terapéutica y Logopeda. Actualmente es la Coordinadora del Equipo de Atención para las Discapacidades Auditivas, de la Delegación Provincial de la Consejería de Educación de la Junta de Andalucía. Es muy interesante su consulta, a ver que os parece y qué podéis encontrar interesante:

http://sapiens.ya.com/eninteredvisual/rincon_de_la_da.htm#intro

Asunción Lledó

3 replies on “El rincón de la discapacidad auditiva”

Bona vesprada, vosté ha fet molt bé documentant-nos amb aquesta multivarietat d´articles i d´informació relacionada amb l´assignatura en general. Com ha dit aquest matí a classe, es tracta d´un material que ens servirà per a tota la vida. Si volem ser bons mestres, hem d´aprendre a saber interactuar davant d´una n.e.e. A poc a poc el conseguirem. Gràcies.

He de confesar que abans d´aquestes 2 setmanes, quan hem començat amb vosté a introduir-nos en el món de la discapacitat auditiva, no podia possar-me en el lloc d´un xiquet que es trobara en aquesta situació. Aquestes persones manifesten al llarg de la seua vida un alt grau de motivació i esforç personal. Són dignes d´exemple. Al principi, els pares i els nens, pateixen molt, però bàsicament aconsegueixen els objectius primordials en sa vida. El dimarts que vé, quan vosté ens done les pautes per analitzar textos, continurem amb més eienes d´aprenentatge. Gràcies

Hola, m’he ficat en aquest enllaç per a ampliar la recerca de materials del meu projecte sobre hipoacusia lleu i deficiència auditiva i m’ha servit de gran ajuda perquè ens mostra grans dades i molta informació amb relacionada amb aquest tema. He de dir que gràcies a aquest blog no hem après solament en classe, sinó també navegant per internet i ficant-nos en aquest blog aprenent dels altres comentaris dels companys i professionals. Tant de bo en totes les assignatures tuvieramos a la nostra disposició un blog com aquest per a trobar qualsevol tipus d’informació.

Comments are closed.