Categories
Activitat física al nostre entorn

Claustre marxós, amb condicions

Encara que alguns practiquem el senderisme per plaer, no tots els companys del Sant Vicent Ferrer que s’estan animant a fer les caminades ho fan totalment convençuts . És més, alguns assenyalen que el principal avantatge de caminar és fer gana per al dinar. Així és que, decidits a atendre a la diversitat, s’ha consensuat fer un bon dinar en un lloc típic de la zona després de cada ruta. Tots contents. De moment, ja ha caigut un deliciós corderet al forn a Bèrnia i una meravellosa paelleta de muntanya a La Vall de Laguar. És una bona manera de fomentar l’activitat física, no?

img_5557.JPG

2 replies on “Claustre marxós, amb condicions”

Em sembla fabulós acabar un dia de “marxa” amb més “marxa” i reunits amb els companys que ens han sentit queixar-nos, riure i amb els quals hem gaudit de la natura!!! El dinar és una recompensa a l’esforç d’un dia amb amics!!!

Hola, xiquets, com esteu? M’he topat de casualitat amb el blog i veure la informació referent als dinarets que es pegueu m’ha fet recordar els bons anys que vaig passar per allí. Ho trobe a faltar. Vicentet continua sent el bou de la festa, no? Un abraç.

Comments are closed.