Categories
Activitat física al nostre entorn

Claustre marxós

Part de la gran família que forma la gent que treballa al C.P. Sant Vicent Ferrer de Teulada es troba en forma enguany i amb gana d’ocupar activament els caps de setmana. Per això, ja s’han organitzat un parell d’eixides al medi natural per a caminar. La primera es va fer per octubre a Bèrnia (PRV 7), una muralla natural entre La Marina Alta i La Marina Baixa que des de la mar arriba fins als 1124 metres d’altitud. La segona es va fer al principi de desembre per La Vall de Laguar (PRV-147), a la popularment coneguda com “la catedral del senderisme”.

Podeu trobar tota la informació que necessiteu a la pàgina de la conselleria de medi ambient www.cma.gva.es. Són dues rutes que recomane a tots. Bèrnia és un paratge amb unes vistes úniques (des de Santa Pola fins Cullera, a més d’Eivissa en dies clars) i amb un encant especial. El barranc de l’Infern és simlement això, la catedral del senderisme.

Ací teniu un parell de fotos per a fer goleta de senderisme a La Marina Alta.

img_5553.JPG

img_1264.JPG

3 replies on “Claustre marxós”

Hola companys. He estat llegint un poc el vostre blog i m’agrada molt.
Respecte aquesta entrada, vull fer referència al barranc de l’Infern, ja que jo visc al costat de la Vall de Laguar i, com vosaltres perfectament dieu, és la catedral del senderisme. Jo personalment he estat allí fent senderisme i, com el propi nom indica, és l’infern, ja que has d’estar en un gran estat físic perque la ruta és molt pesada i a més és un terreny abrupte i perillós.
Bo companys, ens vegem.

Me ha servido de mucho esta información, gracias a ella he podido planificar un fin de semana con mi pareja haciendo estas actividades.

Hola gent, com va tot? La veritat és que la foto que mostreu del forat de Bèrnia és una llàstima. Si arribeu ahí en un dia clar les vistes són absolutament espectaculars. Com bé dieu, Eivissa, Santa Pola i mig món. si eixa és la única volta que heu anat, intenteu-ho de nou en un dia amb un bon cel ras. De veritat que les vistes mereixen tornar a pujar.

Comments are closed.