Blaus com el cel

cara450

Aquest graffiti situat als murs de l’entrada de l’Àrea Jove de Torrellano, també forma part dels guanyadors del I Concurs Graffiti Life, organitzat per la Conselleria de Joventut i l’Associació Amics Emprenedors realitzat el 2011, on el guanyador va rebre 100 euros de premi, el segon 75 euros, i el tercer 50 euros, i els cinc finalistes van poder realitzar el seu graffiti als murs de l’establiment de l’Àrea Jove de Torrellano.

A aquest graffiti apareix el rostre d’una dona amb la pell blanca que es fon amb la blancor del fons. Aquesta blancor està combinada amb les ombres blaves del nas i els ulls, també amb un petit iris blau, i sobre aquesta ressalten els rojos llavis de la dona. Per desgràcia el graffiti a patit una gran pintada que no ha estat realitzada pel seu autor, i que consisteix en un gran cigarret situat a la boca de la dona.

Aquesta foto fou realitzada al carrer Violeta, número 44, 003320 Torrellano – Elx, Alacant, el dia 5 de desembre de 2013.

Font: Concurs de “graffiti” en Torrellano. La verdad [en línia]. [consulta: 13 de desembre de 2013]. Disponible en:  http://www.laverdad.es/alicante/20090630/elche/concurso-graffiti-torrellano-20090630.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *