“Les Catedrals Màgiques”

gravats 450 gravador 450

A aquestes dos imatges podem veure unides en un gran marc les obres baix el nom “Les Catedrals Màgiques”, que consisteixen en una sèrie de quinze gravats d’imatges de catedrals, realitzats i donats per José Fuentes Esteve, com indica la plaqueta de la segona imatge.

Aquests bells i originals gravats sobre catedrals són obra de José Fuentes Esteve, com ja hem dit abans, un artista plàstic, nascut a Torrellano (pedania del camp d’Elx) en 1951, que actualment és catedràtic de dibuix i gravat de la Universitat de Salamanca.

Per a realitzar aquests gravats el seu autor a utilitzat la tècnica de “fotoaguafuerte” en relleu, i uns colors fluorescents i en alguns casos tonalitats metàl·liques, cosa que li dóna un aire únic i especial a les seues catedrals, que com molt bé diu el seu títol, semblen màgiques.

A més a més ens proporciona unes vistes de les catedrals molt poc tractades per altres artistes, com ara els ferros d’una reixa, els arcs del sostre, les làmpares, les sales que normalment la gent no sol visitar,…

Aquestes fotos ven ser realitzades a l’interior de l’església de Torrellano el dia 9 de desembre de 2013, situada a la plaça de la Santíssima Trinitat, 003320, Torrellano – Elx, Alacant.

Font: “Ahora Elche tiene medios y conciencia cultural para que la Dama se quede aquí”. Información [en línia]. [consulta: 28 de desembre de 2013]. Disponible en: http://www.diarioinformacion.com/elche/2010/04/06/ahora-elche-medios-conciencia-cultural-dama-quede/996245.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *