Congrés “La Veu del Regne”

La Generalitat Valenciana organitza des del 21 al 28 d’octubre el Congrés Internacional “La Veu del Regne. Representació política, recursos públics i construcció de l’estat”. En ell tindran el plaer de parlar dos investigadors del nostre grup: José Miguel Santacreu Soler amb la ponència “De País Valencià a Comunitat Valenciana” i Jonatan Poveda Jover que presentarà la seua conferència “La Dictadura i el regionalismo bien entendido. La burgesia alacantina enfront de la Mancomunitat Valenciana (1923-1924). Us deixem el cartell i la programació del Congrés.

Programa: https://drive.google.com/open?id=1tRamGxp-KkjY9lrxTCnFimaHzPAhRHuD

Cartell-fons-negre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *