Llibre “Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica. Una aportació interdisciplinària”

Acaba de publicar-se l’obra “Silenci, oblit i preservació de la memòria democràtica. Una aportació interdisciplinària” editada per Gabriel Sansano i Belso i en la que participen José Miguel Santacreu Soler i Juan-Boris Ruiz-Núñez, investigadors del grup España Contemporánea. El catedràtic Santacreu tracta la Llei 52/2007 (mal anomenada “Llei de Memòria Històrica”) i la seua implantació en la Comunitat Valenciana i l’investigador predoctoral Ruiz-Núñez fa un recorregut per la polèmica al voltant del tractament memorialístic dels bombardejos del Maestrat de 1938. El llibre és una iniciativa de la Càtedra Interuniversitaria de Memòria Democràtica de la Generalitat Valenciana i pertany a la col·lecció “Memòria democràtica”, editada per publicacions de la Universitat de València –PUV, Publicacions de la Universitat d’Alacant i Publicacions de la Universitat Jaume I. Tant l’editor com els col·laboradors també pertanyen al grup “Història i Poètiques de la Memòria” (HISPOME).

Enllaç llibre: https://publicaciones.ua.es/va/cataleg/silenci-oblit-i-preservacio-de-la-memoria-democratica/978-84-16724-86-4

Índex: https://publicaciones.ua.es/files/detalles/978-84-16724-86-438BB3CBF-C.pdf

9788416724864-L38-04-g

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *