Taula redona “Memòria Històrica i la Societat Civil”

El pròxim 18 de febrer de 2022 a les 19:30 hores a la Casa de Cultura tindrà lloc la taula redona sobre “Memòria Història i la Societat Civil”, que es fa en el marc de la programació «Record permanent 2022» pertanyent al departament de Memòria Històrica de l’Ajuntament de Xàtiva. D’aquesta manera, es vol fer un doble homenatge a les víctimes xativines de l’Holocaust i a les víctimes del bombardeig de l’estació del 13 de febrer de 1939.

Participen en la taula redona el Catedràtic d’Història Contemporània en la UA José Miguel Santacreu, el professor de Sociologia de la UV Xavier Costa i el president de l’Associació Buchenwald i expresident de l’Amical Mauthausen Enric Garriga.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *