30 Aniversari del nostre Estatut

30 Aniversari de l'Estatut

“Miralles inaugura la jornada ‘Estatut d’Autonomia, Presente y Perspectivas de futuro’”. Conselleria de Governació-30 anys d’Estatut (en línia). Data d’edició de la pàgina: 10/10/2012 (consulta:25/01/2013) Disponible en: http://www.gov.gva.es/lrportal/web/orgconselleria-de-gobernacion/estatuto/-/asset_publisher/Gau1/content/id/83337

Enllaç a la notícia

En motiu del 30 aniversari de l’estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana, van tenir lloc una sèrie de jornades en commemoració a aquest fet, en el que es parlava de la importància de l’Estatut. Esta jornada en concret va estar dedicada a fer una valoració de l’Estatut en el present, i quines són les possibilitats de futur per als valencians, possibles modificacions i adaptacions als nous temps, etc. Aquesta jornada va ser organitzada per la Universitat d’Alacant a València. En ella, el director general de Desenvolupament Estatuari, es va referir a la importància de la Constitució espanyola en la continuitat de l’Estatut en el temps  així com una crida a la celebració d’esdeveniments d’aquest tipus que són comuns a tots els ciutadans valencians.


Posted

in

by

Comments

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *